EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Навчання на програмі Бакалавра в Університеті Вінніпеґу, Канада
  • 3 112
Навчання на програмі Бакалавра в Університеті Вінніпеґу, Канада

Навчання на програмі Бакалавра в Університеті Вінніпеґу, Канада


Університет Вінніпеґу пропонує 3-річні та 4-річні бакалаврські ступені, які визнаються у всьому світі. 3-річний ступінь може стати шляхом до працевлаштування в сфері ваших інтересів, тоді як 4-річна ступінь дозволяє завершити почесні курси (honours courses), що підведуть вас до магістерських програм. [/i]

Отримати інформацію про вступ:
+38 044 333 60 04
info.edusteps@gmail.com


Дисципліни на вибір та вимоги до отримання ступеня заохочують студентів Вінніпезького університету в Канаді відвідувати заняття з усіх предметів, що цікавлять, на кожному курсі навчання. Студенти, що вивчають бізнес, можуть слухати лекції про, наприклад, театр та кіно, тоді як студенти-природознавці можуть вивчати літературу чи філософію. Знайдіть найбільш близькі для себе курси та предмети!


МИСТЕЦЬКИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Опануйте навички, які знадобляться в майбутній кар’єрі! Навчання на Мистецькому Факультеті розкриє ваші перспективи та пристрасть до розмаїття тем соціального та гуманітарного характеру, а також сприятиме розвитку важливих умінь вирішувати проблеми, творчого та критичного мислення, проведення досліджень, командної роботи та спілкування.

«З кваліфікованими та все іще зайнятими своїм ремеслом професорами, театральна програма дійсно допомогла мені вирости як актору та як особистості».
Хопе Фігуероа
Профільний предмет – Театр та Кіно

Ступеневі Програми
Антична Філологія
Конфліктологія
Кримінальне Судочинство
Дослідження Розвитку
Дослідження Інвалідності
Мова та Культура Східної Азії
Англійська мова
Програма з можливістю обрати профільний предмет
Французька Мова та Культура
Германістика
Вивчення Німеччини та Канади
Історія
Історія Мистецтва
Права Людини
Вивчення Корінних Народів
Міждисциплінарна Лінгвістика
Дослідження Міжнародного Розвитку
Вивчення Менонітів
Сучасні Мови та Література
Філософія
Політологія
Психологія
Релігія та Культура
Риторика, Письмо та Комунікації
Соціологія
Іспанська Мова та Культура
Театр і Кіно
Театр і Кіно: Танці
Урбаністика
Жінки та Гендерні Питання

НАУКОВО-ПРИРОДНИЧИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Науково-Природничий Факультет пропонує унікальні та різноманітні програми, що дають змогу вивчати інноваційні ідеї, проводити дослідження, висувати гіпотези, та розширювати свої уявлення про світ.

Науковий Комплекс висуває Вінніпезький Університет в наукові лідери, залучаючи провідних дослідників з усього світу, біологів, хіміків та студентів, що вивчають довколишнє середовище. На даху комплексу розташована теплиця площею 340 квадратних метрів, а також імітація печери з летючими мишами.

«Будучи студентом Науково-Природничого Факультету, я вдячний за атмосферу, в якій я навчаюсь, де є доступ до дослідницького обладнання та якісного навчання, що дає мені гарну підготовку до роботи в сфері охорони здоров’я».
Снеха Аншан 
Профільний предмет – Біологія

Ступеневі Програми
Антропологія
Прикладні Комп’ютерні Науки
Біоантропологія
Біохімія
Біологія
Біопсихологія
Хімія
Вивчення Довколишнього Середовища
Географія
Математика
Фізика
Догляд за Психічно Хворими Людьми (у співпраці з Брандонським Університетом)
Статистика

ФАКУЛЬТЕТ БІЗНЕСУ ТА ЕКОНОМІКИ
Програми факультету пропонують вам ширший вибір дисциплін, ніж у більшості бізнес-шкіл. Університет не лише навчає спеціалістів з бізнесу, а готує лідерів бізнесу, які здатні пристосовуватись до мінливих потреб сучасного світу. Навчання в середовищі високоякісного викладання та дослідницька робота є частиною освіти кожного студента.

«Як студент, що вивчає бізнес, я отримую реальний досвід та розвиваю свої навички взаємодії. Центральне місце розташування кампусу дозволяє мені поєднувати навчання з місцевим бізнесом, де я планую працевлаштовуватись в майбутньому». 
Келла Девіт
Бізнес та Комунікації

Ступеневі програми
Бакалавр Бізнес Адміністрування (можливі спеціалізації: Бухгалтерський Облік, Управління Кадрами та Організаційна Поведінка, Маркетинг, Міжнародний Бізнес)
Економіка
Економіка та Фінанси

ФАКУЛЬТЕТ КІНЕЗІОЛОГІЇ ТА ПРИКЛАДНОЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я
Ознайомтесь з дослідженнями людських рухів завдяки будь-якій з програм університету, розроблених для розуміння та застосування фізичної активності, фітнесу, вправ та спорту. Студенти, які навчаються на Факультеті Кінезіології, спеціалізуються в областях фізичної культури, спортивних тренувань та спортивної терапії.
«Я щиро рада, що обрала спортивну терапію в Університеті Вінніпеґу. Мені подобаються дружні взаємовідносини серед студентів та викладачів».
Кірстен Мундл
Профільний предмет – Кінезіологія та Прикладна Охорона Здоров’я (спеціалізація зі Спортивної Терапії)

Ступеневі програми
Бакалавр Фізичного Виховання та Охорони Здоров’я
Бакалавр Кінезіології: Спортивний Тренер
Бакалавр Кінезіології
Бакалавр Наук: Фізична Культура
Бакалавр Наук: Спортивна Терапія

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK